AYDIN / İNCİRLİOVA - Nazmi Topçuoğlu İlkokulu

Anneler Günü Etkinliklerimiz - Mayıs 2024

May

Okulumuz Futbol Takımı ilçemizde düzenlenen 11 takımın katıldığı ilkokullar arası futbol turnuvasında karşısına çıkan tüm rakipleri yenerek şampiyon oldu. Öğrencilerimizi ve takımın antrenörlüğünü de yapan Müdür Yardımcımız Ergün ERDEM'i tebrik ediyoruz.

İlçemizdeki İfet Oyunlarına Katıldık

Hilal Park Gezimiz - Nisan 2024

Ege Park Oyun Evi Gezimiz - Nisan 2024

Nis

22 Nisan 2024- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini okulumuzda gerçekleştirdik

Nis

2/A Şubesi Öğrencimiz

Tuğrul Muhammed Kurtalan Bilsem Sınavında başarılı olarak Bilsem (Bilim ve Sanat Merkezleri )kurumunda eğitim almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Yeni Yapılacak Okul Binamız Hakkında Bilgilendirme:

Yeni yapılacak olan okul binamız TOKİ binalarının yan tarafında yapılacaktır.

Eski okul binasının olduğu yere yapılmayacaktır.

Mart 2024

Gülnaz Öztürk öğretmenimizin devam eden satranç, drama kursunda kitap etkinliği.

18 Mart 2024 tarihinde Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümünü Kutladık

I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür. Başta Çanakkale olmak üzere tüm Türkiye'de resmî makamlarca çeşitli programlarla kutlanmakta ve şehit olan Türk askerleri anılmaktadır.

12 Mart 2024

8 Mart 2024

8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Gününü Bayan Öğretmenlerimizle Kutladık

Mrt